Uconnect 8.4 interface

Moderatorzy: awanturnik, mireks, pająk

Awatar użytkownika
krzychu0727

ZNAWCA
Posty: 266
https://32.phpbb3styles.net
Rejestracja: 09 paź 2015, 7:41
Miejsce zamieszkania: Tychy
Model: FREEMONT
Silnik: 3.6 280 KM
Skrzynia biegów: AUTOMAT
Rok produkcji: 2015
Przebieg: 82000

Uconnect 8.4 interface

Post autor: krzychu0727 » 23 wrz 2016, 15:26

Znalazłem coś takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=q4DtLvzJDhU
Gdyby ktoś miał pomysł jak przenieść np. nawigację google albo naviexperta na nasz ekran byłoby zacnie 8-)

Awatar użytkownika
xMaraSSx

ZNAWCA
Posty: 263
Rejestracja: 13 lip 2014, 16:10
Miejsce zamieszkania: Bydgoszcz
Model: FREEMONT
Silnik: 3.6 280 KM
Skrzynia biegów: AUTOMAT
Rok produkcji: 2013
Przebieg: 0

Post autor: xMaraSSx » 24 wrz 2016, 8:18

Już wiele razy było pisane, że takie rzeczy tylko w Ameryce - tam mają UConnect z obsługą aplikacji.
-= kiedyś były: Freemont 3.6 AWD Lounge, Thema 3.6 AWD Executive =-

Awatar użytkownika
michu300

CZŁOWIEK FORUM
Posty: 165
Rejestracja: 10 lis 2015, 13:52
Model: FREEMONT
Silnik: 2.0 MJ 170 KM
Skrzynia biegów: AUTOMAT
Rok produkcji: 2014
Przebieg: 68000

Post autor: michu300 » 30 wrz 2016, 14:04

xMaraSSx pisze:Już wiele razy było pisane, że takie rzeczy tylko w Ameryce - tam mają UConnect z obsługą aplikacji.
A nieprawda. Tutaj link http://www.sielectronic.co.uk/products/ ... ystem.html

Postaram się dowiedzieć ile to kosztuje.

Awatar użytkownika
krzychu0727

ZNAWCA
Posty: 266
Rejestracja: 09 paź 2015, 7:41
Miejsce zamieszkania: Tychy
Model: FREEMONT
Silnik: 3.6 280 KM
Skrzynia biegów: AUTOMAT
Rok produkcji: 2015
Przebieg: 82000

Post autor: krzychu0727 » 30 wrz 2016, 14:51

dzięki, o coś takiego mi chodziło. Swoją drogą zastanawia mnie fakt, że np. kończąc rozmowę w samochodzie przy włączonym z telefonu naviexpercie komunikaty z naviexperta są słyszalne w głośnikach co prawda tylko przez sekundę ale mimo wszystko są.

Awatar użytkownika
TomekD

CZŁOWIEK FORUM
Posty: 167
Rejestracja: 09 wrz 2014, 7:32
Miejsce zamieszkania: Wawa
Silnik: 3.6 280 KM
Skrzynia biegów: AUTOMAT
Przebieg: 0

Post autor: TomekD » 11 paź 2016, 12:44

Michu 300 - masz jakas odpowiedz?/ Ja napisalem do nich dzisiaj mejla.
Yankes czyli Dodge Journey

Awatar użytkownika
TomekD

CZŁOWIEK FORUM
Posty: 167
Rejestracja: 09 wrz 2014, 7:32
Miejsce zamieszkania: Wawa
Silnik: 3.6 280 KM
Skrzynia biegów: AUTOMAT
Przebieg: 0

Post autor: TomekD » 11 paź 2016, 12:45

Po 3 minutach dostalem odpowiedz serwera, ze skrzynka odbiorcy jest zapchana i mojej nie dostarczono. jakis shit jednym slowem...
Yankes czyli Dodge Journey

NEOTRONIK

OBSERWATOR
Posty: 10
Rejestracja: 06 maja 2017, 10:56
Miejsce zamieszkania: Lublin
Silnik: 3.6 280 KM
Skrzynia biegów: AUTOMAT
Rok produkcji: 2015
Przebieg: 55000

Post autor: NEOTRONIK » 14 sty 2019, 23:04

Ktoś to ogarnąć może, właśnie się zastanawiam jak przenieść ekran telefonu na ekran sam9chodu, mam Journeja że stanów, ale takich opcji nie mam, może to trzeba jakoś odblokować. Ktoś cos?
Journey jest bezpieczny, robiłem testy ;)

Awatar użytkownika
styroslaw

PRAWIE U SIEBIE
Posty: 120
Rejestracja: 13 cze 2018, 6:58
Model: FREEMONT
Silnik: 2.0 MJ 170 KM
Skrzynia biegów: MANUAL
Rok produkcji: 2014
Przebieg: 167000

Post autor: styroslaw » 15 sty 2019, 9:53

Nie ma takiej opcji, brak andoid car, chlopaki robili modyfikacje za gruby hajs z wymiana calego radia i kompa wlacznie.
Jak coś to mam kabel i multiecuscana najnowszego - Wrocław :)
Aktualnie 200KM@430Nm

Awatar użytkownika
jano129

ROZKRĘCA SIĘ
Posty: 32
Rejestracja: 02 lut 2020, 17:28
Miejsce zamieszkania: Warszawa
Model: DODGE
Silnik: 2.4 170 KM
Skrzynia biegów: AUTOMAT
Rok produkcji: 2012
Przebieg: 146000
Dziękuję za post;: razy
Otrzymał Podziękowanie: razy

Re: Uconnect 8.4 interface

Post autor: jano129 » 08 lut 2020, 21:33

A jeśli chodzi o komunikaty z map czy coś, o czym pisał krzychu, to nie ma problemu. Ja mam ten mały ekran 4.3 i włączam sobie Google Maps i odpalam "Player" i jakbym puszczał muze z BT, tak to działa (komuniakty przez głośniki).

A co do takich przeróbek, o które pytasz, to trochę to kosztuje (parę tyś). Jak znajdę to Ci podeślę jedną stronę na której koleś wgrywa jakiś system na andku, który jest "pod normalnym" systemem. Chodzi o to, że masz cały czas system Dodge ale jak przytrzymasz palec przez 3 sec na ekranie to zmienia się ten system na androidowy (wgrany) i tam masz i mirroring i jakieś bajery inne.

EDIT:

Nie mogę znaleźć tamtego. Ale tutaj coś podobnego:

https://naviks.com/c-1149762-carplay-android-auto.html


Ew zostaje ściągnąć sobie z aliexpress i wymienić cały front, a swój sprzedać na alledrogo/olx :)

ODPOWIEDZ