Portal
PORTALFORUMCHATSZUKAJPOMOCUŻYTKOWNICYGRUPYSTATYSTYKIALBUMDOWNLOAD
FIAT FREEMONT OPINIE FORUM Strona Główna FIAT FREEMONT OPINIE FORUM
FIAT FREEMONT OPINIE FORUM

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TV i DVD
Autor Wiadomość
piecykkk 
ROZKRĘCA SIĘ


Dołączył: 09 Lip 2016
Posty: 40
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2016-07-31, 22:33   TV i DVD

Witam, nie wiem czy był tu taki temat, a jesli byl to prosze o przekierowanie bo na telefonie ciezko mi tu przegladac to forum.

mam pytanie czy na naszych wyświetlaczach z przodu i z tyłu mozna ogladac normalna TV ? i czy przy odtwarzaniu płyt z filmem z przodu tez film mozna ogladac.
jesli sie nie da tak po prostu gladac, to prosze o podpowiedz czy i jak to mozna zrobic.
Pozdrawiam
  Silnik: 2.0 MJ 170 KM Skrzynia biegów: AUTOMAT Przebieg: 192000km Rok prod.: 2013
 
Zigor 
CZŁOWIEK FORUM


FF/DJ: FREEMONT
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Sie 2015
Posty: 180
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2016-08-01, 13:29   

Co do TV to chyba nie ma możliwości, natomiast jak puszczasz film na DVD to możesz go oglądać z tyłu I z przodu (również na całym ekranie). Z przodu tylko podczas postoju :)
  Silnik: 3.6 280 KM Skrzynia biegów: AUTOMAT Przebieg: 113000km Rok prod.: 2012
 
subuk 
LIGA SUBUKA


FF/DJ: FREEMONT
Pomógł: 17 razy
Dołączył: 30 Wrz 2012
Posty: 2851
Skąd: B-B
Wysłany: 2016-08-01, 14:33   

Ponoć da się podczas jazdy małym, opisywanym już mykiem ... ale ja nie sprawdzałem 8-)
  Silnik: 3.6 280 KM Skrzynia biegów: AUTOMAT Przebieg: 100000km Rok prod.: 2013
 
piecykkk 
ROZKRĘCA SIĘ


Dołączył: 09 Lip 2016
Posty: 40
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2016-08-02, 14:36   

widziałem jakis filmik na YT, gdzie jakis wloch normalnie ogladal TV na tym wyswietlaczy, kontrolerem na kierownicy sterowal normalnie zmiana kanałów tv itp. stad wlasnie to moje pytanie, bo fajna sprawa by to byla gdyby dalo sie podpiac tuner TV
  Silnik: 2.0 MJ 170 KM Skrzynia biegów: AUTOMAT Przebieg: 192000km Rok prod.: 2013
 
tomek 
LIGA SUBUKA


FF/DJ: FREEMONT
Pomógł: 39 razy
Dołączył: 03 Paź 2012
Posty: 1984
Skąd: Kraków
Wysłany: 2016-08-02, 22:13   

Da się.
Oprócz tunera TV potrzebujesz coś takiego:

http://www.coastaletech.com/LOCKPICKC8.htm

Pytanie tylko, czy cena cię nie poraża - moim zdaniem trochę za dużo, lepiej zabrać nootebook czy dobry tablet, który prawie każdy już ma. Jak jedziesz to i tak nie oglądasz przecież :-D
Odblokowuje to parę dodatkowych funkcji 8-)
_________________
pozdr.
Tomek
  Silnik: 3.6 280 KM Skrzynia biegów: AUTOMAT Przebieg: 140000km Rok prod.: 2013
 
jagruszka 
ZNAWCA



FF/DJ: FREEMONT
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Wrz 2013
Posty: 573
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2016-12-30, 20:09   

Dziś natrafiłena E-bay może komuś się przyda moduł pozwalający na oglądanie DVD w trakcie jazdy:
http://www.ebay.pl/itm/Sb...pkAAMXQVT9Ssx1m
  Silnik: 2.0 MJ 170 KM Skrzynia biegów: AUTOMAT Przebieg: 116000km Rok prod.: 2013
 
poy 
ROZKRĘCA SIĘ


FF/DJ: FREEMONT
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Cze 2016
Posty: 31
Wysłany: 2016-12-31, 17:55   

jagruszka napisał/a:
Dziś natrafiłena E-bay może komuś się przyda moduł pozwalający na oglądanie DVD w trakcie jazdy:
http://www.ebay.pl/itm/Sb...pkAAMXQVT9Ssx1m


Tutaj jest taniej i dostawa z PL:
http://allegro.pl/adapter...6653729302.html
  Silnik: 2.0 MJ 170 KM Skrzynia biegów: MANUAL Przebieg: 150000km Rok prod.: 2012
 
Zigor 
CZŁOWIEK FORUM


FF/DJ: FREEMONT
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Sie 2015
Posty: 180
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2017-01-02, 09:58   

Niezła cena - 500zł :( Gdyby kosztowało 100zł to pewnie bym zainwestował bo ciężko się przełącza na kolejną bajkę dla dziecka z tyłu jak nie widać obrazu :)
  Silnik: 3.6 280 KM Skrzynia biegów: AUTOMAT Przebieg: 113000km Rok prod.: 2012
 
astorino 
ROZKRĘCIŁ SIĘ


FF/DJ: FREEMONT
Dołączył: 27 Sty 2016
Posty: 93
Wysłany: 2017-01-11, 22:07   

jest możliwośc podłączenia dodatkowego monitora z zagłowka do centrali z przodu ?
  Silnik: 2.0 MJ 170 KM Skrzynia biegów: AUTOMAT
 
Juras2324 
ROZKRĘCA SIĘ
Juras2324


FF/DJ: FREEMONT
Dołączył: 01 Lip 2018
Posty: 15
Skąd: Bochnia
Wysłany: 2018-07-02, 17:23   

Cześć
nie wiem czy to dobry temat - ale lepszego nie znalazłem. Mam świeżo kupionego Freemonta z ekranem dla dzieci w drugim rzędzie, ale sprzedający nie miał w aucie pilota.

Nie mogę nigdzie znaleźć oryginału więc pomyślałem o zamienniku - czy ktoś wie czy jakiś uniwersalny pilot obsługuje ten system w Freemonciaku ?

Może ma ktoś oryginał na sprzedaż to by rozwiązało problem.
------------------
edit:
może komuś się przyda
LINK DO NUMERU MOPAR DLA PILOTA
  Silnik: 2.0 MJ 170 KM Skrzynia biegów: MANUAL Przebieg: 89000km Rok prod.: 2015
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group